Пошушнато в едно мъжко ухо

Вчера гледах една късометражка. В нея се разказваше за един скучен робот, който среща роботката на своя живот. Тя обаче е много дива и си губи ръката на един концерт. Роботът отвива своята ръка и я завива на тялото на своята спътница.

След това минава известно време и една вечер, много късно, роботката се прибира без крак. Нашият робот си отвива крака и й го завива на нея. И така крета някак си без един крак и една ръка. Добре, обаче една вечер му звънят от болницата – роботката претърпяла катастрофа и торса й заминал. Ляга той до нея на масата, изключват му тока и… в следващата сцена роботката се събужда със своята глава, прикрепена към тялото на робота. А на масата до нея лежи само една тенекиена квадратна глава,  гледа я и се усмихва. Тя я хваща в ръце и тръгва да си ходи. И така свършва филмът.

Ебати тъпия филм. Не, че не разбирам идеята на съвременното изкувство, но… ебати тъпия филм.
Мили мъже, моля ви се за едно нещо – ако искате жената на живота ви да остане завинаги до вас, не й давайте нищо ваше – ни крак, ни ръка, още по-малко сърцето си. Ние сме хора като вас – не заслужаваме такива подаяния. Не ставайте жертви на илюзиите си, не ни превъзнасяйте, не ни се  кланяйте, не ни боготворете – нямаме нужда от това. Ако обаче сега очаквате да ви кажа от какво имаме нужда… ми не знам? Нали и аз съм жена, как мога да знам от какво имаме нужда?!?! 🙂  Мога да кажа за себе си, но за другите – знам ли? Но да не изпадам в цинизми…

Просто… не се раздавайте, защото нашата (понякога далеч не) подсъзнателна цел е да ви ограбим, да ви вземем всичко ценно и да го превърнем в свое. Може би изглеждаме невинни, непринудени и знам ли какви още, но само най-глупавите от нас никога не са наранявали. Ама вие не искате глупава жена, нали?

Преди си мислех, че е хубаво да си мъж, защото не ти се налага да раждаш, нито пък да кървиш веднъж месечно, нито пък да се стараеш толкова много да изглеждаш добре, да си бръснеш краката, да си скубеш веждите, да изпадаш в истерия за всеки килограм и тн… Обаче сега знам, че е ужасно да си мъж, защото мъжете трябва да търпят всичко това от наша страна. Затова ви казвам, господа, от името на всички малки и големи чудовища out there – не ви заслужаваме. Това не е пълна капитулация пред вашето могъщество, защото докато свят светува ще продължим да ви ебаваме мамата. Не е честно, знам – затова не бъдете честни и си пазете сърцето добре.

И не гледайте тоя филм. Много е тъп, наистина.

Advertisements
Публикувано на Uncategorized. Запазване в отметки на връзката.

8 Responses to Пошушнато в едно мъжко ухо

 1. presly каза:

  Филмът ме заинтригува. Би ли дала линк? Благодаря! 🙂

 2. Лъчо каза:

  „Зад всеки успял мъж стои една жена, която му е разказала играта“

 3. Перник каза:

  Гледал съм този филм и на мен ми хареса , не знам защо каза , че е глупав 🙂

 4. Nadinka каза:

  Е не е тъп, мен много ме разчувства преди време като го гледах. Той й даде всичко и накрая беше излишен вече, защото вече не притежаваше дори себе си.

  • sugarfreenora каза:

   Не ми харесва тази философия. Иначе филмът определено е въздействащ, добре направен и всичко останало. Просто това разбиране, че трябва да дадеш всичко от себе си заради някой, който не е достатъчно внимателен и с двамата… струва ми се грешно.

 5. Nadinka каза:

  Ами мисля, че точно! това се опитва да поаже филмчето 🙂

 6. emsi каза:

  не позна за глупавите жени – аз искам нормално тъпа жена, а и според изследванията умните мъже /като мен/ предпочитат по тъпи жени…

Коментирайте, о, братя

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s