Скъпи мъже, искам вашето мнение :)

Днес сутринта, докато си взимахме душ и се приготвяхме за работа, с Аспарух започнахме да дискутираме по един много интересен въпрос – дали на мъжете им е нужно да харесват една жена (тя да ги привлича сексуално), за да си легнат с нея, или пък те биха си легнали с всяка срещната, само за да си затвърдят бройката. И понеже не можахме да стигнем до съгласие, реших да попитам мъжката половина от читателите тук. Моето лично мнение е, че все пак трябва да има някакво привличане, пък било и повлияно от алкохол или други нарушаващи възприятията фактори.

Така че моля гласувайте тук, или оставете вашите коментари отдолу, за да разгадаем най-накрая тази мистерия около вашето поведение. 😀

Advertisements
Публикувано на Uncategorized. Запазване в отметки на връзката.

17 Responses to Скъпи мъже, искам вашето мнение :)

 1. Димитър П. каза:

  Сексът е физическа проява на психически процеси, т.е. …

  И двамата сте прави, и двамата грешите. Има такива, дето само за бройката и дъска с дупка биха чукали. Има и такива като мен, дето даже и да са СИЛНО привлечени, пак трябва да ги тресне метеорит, за да предприемат нещо.

  Иначе моето лично мнение е, че без привличане си си по-добре с дясната ръка. Hope I helped. 🙂

 2. longanlon каза:

  когато тълкуваш резултатите от анкетата, съветвам те да вземеш пред вид факторът „лицемерие“ поради който голяма част от хората ще цъкнат третия отговор. това разбира се изобщо не значи че биха спали с умен крокодил, а просто че искат да изглеждат много висши или нещо такова 🙂

  • sugarfreenora каза:

   О, вероятно има много такива мъже 🙂 Мен примерно ме учудва, че досега май никой не си е признал, че би опънал всяка срещната. Реално познавам приличен брой мъже, които въпреки че не го признават, с поведението си издават точно това 🙂

 3. rrangelov76 каза:

  Има една шопска поговорка: Мъжо требе да сака и кога му се нече, жената требе да нече и кога и се сака … 🙂

 4. longanlon каза:

  е всяка срещната никой не би опънал, това е равнозначно с третия вариант. няма начин да се възбудиш от някоя, която няма някаква минимално необходима за целта привлекателност. разбира се, тая привлекателност е субективна, някои харесват много дебели жени, други стари и т.н.

 5. Краси каза:

  Толкова ли е важен този въпрос?

 6. luchko каза:

  Трябва да имаш предвид концентрацията на алкохол в кръвта.

 7. Иво каза:

  Истината е обикновено някъде по средата. По принцип би било хубаво да го има привличането. Но, както някои вече казаха (с други думи, но по същество същото), (почти) всяка жена заслужава да бъде уважена. И именно това е думата, тъй като ако няма поне минимална доза уважение, по-добре не го прави.

 8. Arkhad каза:

  Аз правя разлика между „сексуално“ и „физическо“ привличане. Сексуалното привличане не е задължително да е подбудено от физиката на обекта, например може да е породено от начина му на мислене, поведение или чисто и просто резултат на реакция с продукт на физиологичните му функции (феромони).

  С това уточнение – да, трябва да има сексуално привличане за секс, но не, това не се изчерпва с усещането за визуална красота, всъщност съм отказвал секс на няколко жени, като физически са били привлекателни, но не ми е харесвало нещо друго извън телесното измерение. В крайна сметка, сексът е преди всичко комуникация.

  Така казано, предполагам, моят отговор е 3, с уговорката, че приемам „сексуално“ за „физическо“.

 9. Acnapyx каза:

  Ако малко елементаризираме, тази графика тук:

  http://9gag.com/gag/133379/

  обобщава доста точно дали мъжете биха си легнали с всяка срещната ;P

 10. LEGENTINA каза:

  ПО МОЕ МНЕНИЕ МЪЖЕТЕ ИЗОБЩО НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА ДАЛИ НЯКОЯ ЖЕНА Е ПРИВЛЕКАТЕЛНА ,ТЯ Я СВАЛЯТ САМО ЗА БРОЙКАТА,ДА СЕ ПОХВАЛЯТ ПРЕД ПРИЯТЕЛИ,А ТОВА ВАЖИ С ОГРОМНА СИЛА ЗА ПО-ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ МАЧОВЦИ.

 11. Харесването и сексуалното привличане са различни неща, така както привличането от чисто естетическа гледна точка и от сексуална се различават

 12. cruel каза:

  You might not like it, but but sex is important to men, yes actually, it IS mostly about sex. Your p**sy is not the only one in the universe and it isn’t plated with gold. If you won’t have sex with a man, one of your girlfriends around the corner will.

 13. T.D> каза:

  Ше гласувам, само да разбера кой е Аспарух!

Коментирайте, о, братя

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s