From the roots up

Рядко пиша за музика тук. По-скоро пускам клипчета в края на всеки пост, но рядко пиша за отделни изпълнители и песни. Затова можете да сте сигурни, че когато пиша за музика, значи тя наистина ме е докоснала и наистина мисля, че си струва да бъде чута от други хора, освен мен 🙂

Знам за Delilah от началото на годината може би, когато Бобо ме светна за нея. Но албумът й From the roots up излезе наскоро, а аз не се захванах да го прослушам чак до днес.

Няма да ви разказвам за Delilah. Отказвам да го направя, защото каквото и да кажа, ще бъде излишно и ще звучи смешно, когато сами чуете албума. Просто го чуйте. Това е като един музикален Fight Club – първото правило е, че не говориш за него. Само го усещаш, някъде там, някъде в себе си. И се надяваш… не, не се надяваш… знаеш, че някой някъде там го усеща като теб. Или може би дори по-силно, ако това е възможно въобще.

Delilah е прекрасна и чувствена жена. И ви кара да се чувствате прекрасни и чувствени и нежни, когато я слушате. А ако сте мъже – да искате да любите такава жена. И макар че по фестивалите носи бодита с леопардови щампи, съчетани с бели кецове, това няма никакво значение. Тя стои добре във всичко. Защото когато пее, нищо друго няма значение.

Delilah е моят личен момент на щастие и наслада днес. И искам да го споделя с вас 🙂

Ако имате пари за харчене, купете си албума, наистина. Това го казва човек, който никога не си купува музика. Няма да съжалявате, защото всяка песен в него е силна и не прилича на никоя друга в него и на нищо друго извън него.

Иронично или не, в този музикален пост няма да има нито една споделена песен. Просто не искам да изтъквам една за сметка на друга – целият албум си струва да бъде споделен. А за това нямам сили в момента, защото ми е толкова хубаво да я слушам 🙂

Advertisements
Публикувано на Uncategorized. Запазване в отметки на връзката.

Коментирайте, о, братя

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s