33 – емоционално за изборите

ГЕРБ – 33%
БСП – 28%
ДПС – 10%
„Атака“ – 7.5%

Това са последните прогнозни резултати за това, което ни чака в неделя.

А тук, в този текст, няма да видите логика и здрав разум. Навярно няма да ги видите и в неделя, ако тези прогнози се сбъднат.

Навярно активните „граждани“ действат съгласно други принципи.

Затова няма да ви излагам логични аргументи защо да гласувате или да не гласувате за определена партия. Мисля че в последните месеци такива логични аргументи се изписаха доста. Навсякъде.

Но явно не е имало никаква полза от тях.

Затова ще загърбя логиката за миг и ще го карам по-емоционално.

Нали не искахте да ви управляват същите манафи, нали за това се борехте в цяла България преди три месеца?! Тогава какви са тези прогнозни резултати, за бога?!

Знаете ли колко е дълга изборната бюлетина? Защо отново залагате на същите стари кучета, които толкова много не искахте?

Честно казано, ако прогнозите се сбъднат и ако можех да си го позволя, щях да емигрирам от тук без да се замисля. Не заради хората, които ще ни управляват, а заради хората, които ще ги изберат. Не може 4 години да ревеш, че не си доволен, след което да вземеш синьото хапче и да се правиш, че нищо не е било, след което пак да гласуваш за същите онези, които си плюл. Къде е логиката зад това?!

Баба ми имаше едно прекрасно нарицателно за този тип поведение – мотика-лопата.

Крайно време е да решите дали ще бъдете мотики, или лопати. Дали искате да се закопаете още повече към дъното, или искате някой да ви изрови от там. Събудете се, мобилизирайте се, имате само един ден преди следващите 4 години. ПОМИСЛЕТЕ.

Знам, че искам много. Че е по-лесно да искам да гласувате за точно определена партия, както искат всички други от вас.

Аз ли?

Аз ще гласувам за ДСБ. Няма да ви казвам защо, все пак си обещахме, че в този текст няма да има логика, а повече емоции.

Не ви карам да направите същия избор като мен.

Карам ви да помислите рационално, защото времето за това е сега.

Advertisements
Публикувано на Uncategorized. Запазване в отметки на връзката.

3 Responses to 33 – емоционално за изборите

  1. voxy каза:

    Това че едни кресливи идиоти излазоха на улицата февруари не значи, че същите ще гласуват за ГЕРБ отново, мнозинството българи запази мълчание. Но наистина процентите са абсурдни при положение че от Станишев, Борисов и Костов единствено Костов направи огромни реформи и реално извърши прехода към пазарна икономика, успя да разкара примитивните рекетьори-мутри. Сатанизирането му е абсурдно и то след като най-крадливите от неговото управление отдавна не са с него.

  2. Ivo_An каза:

    Напоследък и аз точно това си мислех, че ако се сбъднат тези прогнози ми се иска да емигрирам по най-бързия начин. Но съм почти убеден, че ще се сбъднат.

  3. cruel каза:

    the morning after….the looong walk of shame…my country,the once beautiful, is making its way to the flat, still wearing last night’s attire…Reminds me of an election…. feeling cheap, used and abused…memories that come up in HD…and BB high-fiving his pals, bragging about how he fucked this country and how he was able to get her drunk this time around and take her in the ass. Bulgaria, u know better.

Коментирайте, о, братя

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s